(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Naložená pečená žebírka
Potřebné ingredience
vepřová žebírka na krájíme podél kosti a potřeme marinádou.Necháme 24 hodin v chladu odležet.Čím déle tím lépe.
Marináda:Do pasty z rajčat a paprik,přidáme stroužky česneku,ml.sladkou papriku,sojovou omáčku,pepř,drcený kmín,sůl a koření Country.
Postup přípravy
Druhý den maso podlejeme a upečeme přikryté druhým pekáčkem do zlatova.
Příloha brambory a zeleninový salát.
Žebírka jsou moc dobrá i na grilu.
Příloha brambory a zeleninový salát.
Žebírka jsou moc dobrá i na grilu.
xx
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
mimik
(upraveno)
8. 10. 2008, 22:27
Táni, prosím, ta pasta z rajčat a paprik, to je z obchodu nebo Vaše domácí? děkuji